Kırıkhanspor, Dersimspor’u 3 Golle Geçti

0
179

kırıkhanspor (44)Stat: Kırıkhan İlçe Stadı

Hakemler: Volkan Şeker** Mehmet Şengü** Cemal Alpay**

Kırıkhanspor: Lokman** Mustafa Acar*** Mustafa Olcaytu Ergen*** Hüseyin*** Alican Özaltun*** Bilal*** Ömer Gür** Güven** (Dk. 71 Bedri**) Mehmet Akif* (Dk. 27 Yasin***) Alican Tez*** İlker Sayan*** (Dk. 79 Murat*)

Dersimspor: Barış* İzzet* Fuat** Taner Arı** Emrah** Volkan* Mert** (Dk. 74 Ömer*) Fırat* Fatih Bolat** (Dk. 54 Ahmet*) İhsan** Heybet** (Dk. 65 Onur*)

Sarı Kartlar: Alican Tez, Bilal (Kırıkhanspor), Fatih Bolat, İzzet, Mert, Taner, Onur, Taner Arı (Dersimspor)

Kırmızı Kart: Dk. 90+2 Taner Arı (Dersimspor)

Goller: Dk. 44 İlker, Dk. 88 Alican Özaltun, Dk. 90+2 (pen.) Alican Tez (Kırıkhanspor), Dk. 11 Fatih Bolat (Dersimspor)

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta zirveye oynayan ilimiz temsilcisi Kırıkhanspor, kendi saha ve seyircisi önünde Dersimspor’u 3-1 mağlup ederek önemli bir engeli daha kayıpsız aştı. Karşılaşmada 11. dakikada kalesinde gördüğü golle yenik duruma düşen Kırıkhanspor, daha sonra bulduğu 3 golle elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını da 40’a çıkardı.

kırıkhanspor (45)

Konuk ekip maçın henüz başında öne geçti. 11. dakikada Fatih Bolat’ın golü ile geriye düşen Kırıkhanspor’un beraberlik golü ise maçın 44. dakikasında geldi. İlker’in golü ilk yarının da skorunu belirledi: 1-1.

İkinci yarıda daha istekli bir oyun ortaya koyan Kırıkhan ekibi, galibiyet sayısına ise 88. dakikada ulaştı. Alican Özaltun’un golüyle rahatlayan Kırıkhanspor, 90+2. dakikada Alican Tez’in penaltı golü ile skoru 3-1’e taşıyarak çok önemli bir galibiyet aldı. Temsilcimiz Sarı-Lacivertli ekip Kırıkhanspor bu galibiyetin ardından grupta ikinci sıraya yükseldi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here