Hatayspor Fırsat Tepti!

0
76

TFF 1. Lig’in 26. haftasındaki Hatayspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşması 0-0 berabere tamamlandı. Karşılaşma öncesi tribünlerde namaz kılarak, dua eden Bordo-Beyazlı taraftarlar, Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında şehit olan askerlerin isimlerini de tek-tek andı. Hataysporlu futbolcular da sahaya, Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Hatay benim şahsi meselemdir” sözünün yer aldığı pankartla çıktı.

Antakya Atatürk Stadında oynanan ve 1.Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren önemli karşılaşmada, grup lideri Hatayspor ile ikinci sıradaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor golsüz berabere kaldılar. Süper Lig mücadelesi veren her iki takım puan kaybı yaşarken, sezonun ilk yarısında evinde rakibini 3-1 yenen Erzurum temsilcisi ikili averajda üstünlük sağladı.

Elde edilen bu sonucun ardından ev sahibi ekip Hatayspor puanını 50’ye çıkartırken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor da 45 puana yükseldi.

Bordo-Beyazlı ilimiz temsilcisi Hatayspor, rakibine puan kaptırarak büyük bir fırsatı değerlendiremedi ancak aradaki puan farkını da korumuş oldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here