Hatayspor, Durmuş Çolak’la El Sıkıştı!

0
416

hatayspor242. Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz Hatayspor, Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak ile her konuda anlaşarak el sıkıştı. Hatayspor Tesislerinde bir araya gelen Kulübü Başkanı Jan Baram ve Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Hatayspor’un iyi bir teknik direktöre kavuştuğunu belirten Başkan Baram; “Hatayspor’un hedefleri doğrultusunda Durmuş Hocamız ile anlaşmış bulunuyoruz Hatayspor camiasına hayırlı ve uğurlu olsun. Bu konuda maddi ve manevi destek veren 2. Başkanımız İbrahim Ethem Sunar’a teşekkür ederiz. Hocamızın Hatayspor’da başarılı olacağına inanıyorum.

Durmuş Hocamızın Payasspor ile sözleşmesi devam ediyordu. Payasspor Başkanı Gökhan Akel’in il dışından gelmesinin ardından Çolak’ın sözleşmesi Payasspor’la feshedilip Hatayspor ile resmi imzalar atılacak. Bu konuda katkı sağlayan ve anlayış gösteren kardeş takımımız Payasspor’un başkanına teşekkür ederiz. Hatayspor olarak ilimizin tüm kardeş takımlarıyla iyi ilişkiler içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

spor-hatayspor (2)

Hatayspor 2. Başkanı İbrahim Ethem Sunar da Durmuş Hoca’nın iyi bir futbol adamı olduğuna dikkat çekerek Hatayspor’da önemli başarılara imza atacağına inandığını belirtti.

Hatayspor’un büyük bir camia ve hedefli bir takım olduğu için bu teklifi kabul ettiğini söyleyen Durmuş Ali Çolak, kendisine güvenerek bu önemli görevi getiren Hatayspor Başkanı Jan Baram ve yönetime teşekkür etti. Hatayspor’da başarılı olmak için görev aldığını kaydeden Çolak, başarı için birlik ve desteğin gerekli olduğunu vurguladı. Çolak, teknik heyet ve futbolcu kadrosu olarak işlerinin kolay olmadığını ancak çok çalışarak taraftarların desteğiyle başarılı olacaklarına inandığını ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here