Hatayspor: 0 Sivas Belediyespor: 0

0
113

Stat: Antakya Atatürk Stadı

Hakemler: Mustafa İlker Coşkun** Çağlar Mehmet Uludağ** Turgut Evran**

Hatayspor: Akın** Hamza** (Selim dk. 69*) Selahattin** Mithat** (Mehmet dk. 75*) Yılmaz** (Oğuz dk. 85*) Mesut** Taha** Sadi**** Volkan*** Serkan*** Caner***

Sivas Belediyespor: Serkan** Nuri** Uğur** Feyyaz** (Ali dk. 80*) Samet** (Niyazi dk. 46*) Ozan** Hüseyin** Eren** (Sinan dk. 86*) Hakan** Seyid** Yakup**

Sarı Kartlar: Nuri, Uğur (Sivas Belediyespor), Serkan (Hatayspor)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Hatayspor, Antakya Atatürk Stadında yapılan karşılaşmada konuk ettiği Sivas Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak, puan kaybı yaşadı.

Son haftalardaki çıkışıyla dikkat çeken Bordo-Beyazlı ekip, konuk ettiği rakibi Sivas Bldspor karşısında geliştirdiği ataklarda sonuca gidemeyince maçta başladığı gibi golsüz sona erdi. İlk yarıya her iki takımda kontrollü başladı. İlk 45 dakikada iki takım gol bulamayınca devre başladığı gibi golsüz sona erdi.

İkinci yarıya iyi başlayan Bordo-Beyazlı Hatayspor, geliştirdiği ataklarla gol bulmaya çalıştı. 76. dakikada soldan gelişen atakta penaltı noktası üzerinde topla buluşan Yılmaz Özeren, mutlak golü kaçırdı. 80’de sağ kanattan gelişen atakta ise kaleci Serkan topu kornere çeldi. 90 dakika sonunda her iki takımda girdiği pozisyonları değerlendiremeyince, karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

Bu sonucun ardından Hatayspor puanını 13’e çıkardı ve 3. sıradaki yerini korudu. Rakip Sivas Belediyespor ise puanını 9’a çıkardı ve 7. sırada yer aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here