Kırıkhanspor ile Erzin Belediyespor Elleri Boş Döndüler

0
97

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Kırıkhanspor ile Erzin Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadıkları karşılaşmalardan puansız döndüler. Kırıkhanspor, Yeni Orduspor’a 2-1, Erzin Belediyespor ise Çatalcaspor’a 1-0 mağlup oldu.

Yeni Orduspor: 2 Kırıkhanspor: 1

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Sarı-Lacivertli temsilcimiz Kırıkhanspor, Ordu 19 Eylül Stadında yapılan karşılaşmada Yeni Orduspor’a 2-1 mağlup oldu. Ercan Hellaç, Kasım Oyarçin ve Sezgin Şahbaz hakem üçlüsünün yönettiği maçın ilk yarısı golsüz sona erecek iken, ev sahibi Yeni Orduspor, uzatma dakikalarında istediği golü buldu. 45+2. dakikada sahne alan Fatih Arat, takımını öne geçiren golü buldu ve bu gol ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıya ev sahibi yine hızlı başladı. Dakikalar 68’i gösterirken, Onur’un golü Yeni Orduspor adına farkı ikiye çıkardı. 73. dakikada Mehmet’in golü ile umutlanan Kırıkhanspor, kalan dakikalarda başka gol bulamayınca sahadan mağlup ayrıldı.

Çatalcaspor: 1 Erzin Belediyespor: 0

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta ise 6. hafta maçında Çatalcaspor ile Erzin Belediyespor, Ziya Altınoğlu Stadı Stadında karşı karşıya geldi. Bu zorlu karşılaşmayı ev sahibi Çatalcaspor 1-0 kazandı. Çatalcaspor’a üç puan kazandıran golü 22. dakikada Serhat Debreli kaydetti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here