Hataylı Hristiyan Vatandaşlara, Büyükşehir Belediyesi Jesti

0
355

noel-hediyeler1Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı, Hatay’ın renkli mozaiğinde sevgi, barış, kardeşlik ve hoşgörüyü güçlendirmek ve pekiştirmek amacıyla il genelindeki bütünleştirici etkinliklerine devam ediyor.

Hatay BŞB Kültür Daire Başkanlığı ekipleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da İsa Mesih’in dünyaya gelişinin kutlandığı Noel Bayramında Hristiyan vatandaşların yanında oldu. Kültür Daire Başkanlığı ekipleri, 24 Aralık Cumartesi günü İskenderun ilçesindeki Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi’nde Hıristiyan vatandaşların Noel’ini kutlayarak gelen misafirlere Noel sepeti hediye etti.

noel-hediyeler2

Yıldırım,” Noel Bayramı’nın Tüm Dünyaya Sevgi, Barış, Huzur, Hoşgörü Ve Sağlık Getirmesini Diliyorum”

Büyükşehir Belediyesinin hediyelerini kabul eden, bunun yanında birlik ve beraberlik mesajı veren İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Pederi Dimitri Yıldırım; “Noel Bayramının tüm dünyaya sevgi, barış, huzur, hoşgörü ve sağlık getirmesini diliyorum. Her yıl olduğu gibi bu yılda da bizleri unutmayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederim. Türkiye’de yaşanan olumsuzlukların bir an önce bitmesini temenni ediyorum. Yaşanan terör olaylarında yaşamını yitiren şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Ayrıca Antakya ilçesindeki Aziz Pavlus Ortodoks Kilisesi’nde de vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir ekipleri, birlik ve beraberliğin pekiştiği günde buradaki vatandaşlara da Noel sepeti hediye etti. Antakya Ortodoks Kilisesine Noel Bayramı kutlamaya gelen vatandaşlar, Hatay’ın birlik ve beraberliğine katkı sağlayarak bütünleştirici etkinliklerde yer alan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a HBB ekipleri aracılığıyla teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here