Hatay’ın Melekleri Avrupa’da Şova Başlıyor!

0
72

İlk Maç, Çarşamba Günü Antakya’da, İsrail’in Elitzur Ramla Takımıyla Oynanacak…

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde, geçen yıl adından sıkça söz ettiren Homend Antakya Belediyespor, bu yıl ilimizi ve ülkemizi aynı zamanda FİBA Euro Cup’ta da temsil edecek. Hatay’ın Melekleri, Avrupa Kupalarındaki ilk maçını ise 24 Ekim Çarşamba günü İsrail’in Elitzur Ramla takımıyla kendi evinde oynayacak. Antakya Kapalı Spor Salonunda oynanacak olan maç saat 19.00’da başlayacak.

Baş antrenör Levent Deringöl nezaretinde Antakya Kapalı Spor Salonunda sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Homend takımını, geçtiğimiz günlerde Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş antrenman sahasında ziyaret etti. Antrenman sonrası oyunculara baklava ikram eden Başkan Savaş, sporcularının başarılı sonuçlar alacaklarına yürekten inandığını ifade etti ve önemli maç öncesi takıma başarılar diledi.

Bu arada taraftarlara da seslenen Savaş; “24 Ekim’de Avrupa Kupası maçında İsrail’in Elitzur Ramla takımıyla oynayacağımız maçta takımımıza coşkulu destek bekliyoruz. Centilmence ve coşkulu bir şekilde takımımızı destekleyelim. Avrupa Kupası maçında Türk Bayraklarımızı yanımızda getirelim. Ancak misafirperverliğimizi elden bırakmadan kendi takımımıza coşkulu bir şekilde motivasyon sağlayalım” dedi.

Bu yıl daha güçlü ve yere daha sağlam basan bir takım oluşturduklarına da dikkat çeken Savaş; “Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa Kupaları olmak üzere üç kulvarda ilimizi ve ülkemizi temsil eden bir takımımız var. Takımımızla gurur duyuyoruz” diyerek takıma olan güveninin dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here