Kros Yarışmalarında İlk 4 Atalar Koleji’nin Oldu

0
205

Cumhuriyetin Çocukları!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile her yıl düzenlenen okullar atası kros yarışması, bu senede büyük çekişmelere sahne oldu. Atatürk bulvarında tertiplenen kros yarışmalarından öğrenciler, birinci olabilmek için büyük efor harcadılar.

Kros yarışmaları çerçevesinde Genç Bayanlar kategorisinde ise Atalar Koleji, bu yıl büyük bir başarıya imza attı. Atalar Kolejinin kızları yarış sonunda; birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncülüğü aldı. Yarışmada Genç Bayanlar kategorisinde, Atalar Koleji öğrencilerinden Seray Uygun birinci, İrem Yağmur Aykaç ikinci, Sevcan Gümüş üçüncü ve Bilgehan Özarslan da dördüncü oldu.

Ferdi ve takım koşusunda uzak ara önde gelen Atalar Kolejinin kız öğrencileri, müsabakalara katılan tüm okulları geride bırakarak birinci oldular. Bu yıl bütün kupaları bir-bir toplayacaklarını söyleyen Benden Eğitimi Öğretmeni Hamit Duman; “Şimdide önümüzde Cumhuriyet Kupası Genç Bayanlar Basketbol müsabakası var. Hedefimizde art arda 7. birincilik kupasını almak var. 5 Lisenin katılacağı kupa maçları da bugün (Cumartesi günü) start alıyor” dedi.

Bu arada, Atalar Koleji Okul Müdürü Fethi Gürpınar ve Okul Kurucusu Hasan Bahtiyar, sportif faaliyetlerde başarı gösteren genç kızları kutlayarak, onları ödüllendirdi ve başarılarının devamını dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here