Hatay Yaşam 7. Yaşını Kutladı

0
710

hatay yaşam1Kentimizde haftalık olarak yayın hayatını sürdüren Hatay Yaşam Gazetesi, 7. kuruluş yıldönümünü düzenlediği geceyle kutladı.

İskenderun İskele Cafe’de düzenlenen gecede konuşan Hatay Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sadullah Aslan, gazete ve www.hatayyasam.com internet portalının, tarafsız ve ilkeli haber anlayışını koruyarak bugünlere geldiğini söyledi.

hatay yaşam2

Yayın hayatında dik duruşlarından hiçbir zaman taviz vermediklerinin altını çizen Aslan; “Biz, bugüne kadar sadece gazetecilik yapmaya çalıştık. Bundan sonra da aynı anlayışla yayın hayatımızı sürdüreceğiz. Sizlerin ve değerli okurlarımızın desteğiyle çığ gibi büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Aslan’ın konuşmasının ardından plaket törenine geçildi. İş ve çeşitli sektör gruplarından başarılı isimlere bölge ekonomisine katkıları, topluma yararlı hizmetleri ve sosyal sorumluluk projelerine katılımları dolayısıyla birer plaket takdim edildi.

hatay yaşam3

Plaket töreni sonrasında, Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi, ünlü ses sanatçısı ve bestekar Zekai Tunca sahne aldı. Güçlü alkışlarla sahneye davet edilen ve “İmkansız” parçasıyla geceye hızlı bir giriş yapan Tunca, konukların coşkulu alkışlarıyla seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla geceyi ölümsüzleştirdi. Konuklara sanat müziği ziyafeti veren Zekai Tunca, şarkılarının bir bölümünü seyircilerin arasında okudu.

hatay yaşam4

Ünlü sanatçı Zekai Tunca, konserinin ilk bölümünü tamamladıktan sonra gazetenin 7. yıldönümü pastası kesildi. Hatay Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi SadullahAslan ve gazete çalışanları, konuklarla birlikte dev pastayı kestiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here