Harmaoğlu; “Kendini Bilmez Haddini Bilecektir!”

0
133

CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Harmaoğlu; Kendini Bilmez Haddini Bilecektir!”

CHP İskenderun Gençlik Kolları, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve tüm Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine ağır hakaretlerde bulunan İskenderun Meteoroloji Müdürü Başar Bahar hakkında gerekli adli ve idari tahkikatın başlatılması yönünde İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı’na talepte bulundu.

Başvuru sonrası Adliye Binası önünde açıklamalarda bulunan CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Avukat Erdem Harmaoğlu; “CHP İskenderun Gençlik Kollarımızı temsilen İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı’na gelerek; Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na, CHP İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu’na ve tüm Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine ağır hakaretlerde bulunan İskenderun Meteoroloji Müdürü Başar Bahar hakkında gerekli adli ve idari tahkikatın başlatılması yönünde talepte bulunduk.

Hiç kimsenin, hele hele siyasetten bağımsız olması gereken bir bürokratın herhangi bir siyasi partinin üyelerine veya yöneticilerine bu denli ahlak dışı ithamlarda bulunmaya hakkı yoktur! Bulunduğu bürokratik makamı adeta işgal eden, ideoloji ve mezhep gibi kılcal konularda ağır ithamlarda bulunarak küfürler yağdıran kendini bilmez haddini bilecektir! Söz konusu tahkikat aşamalarını hassasiyetle takip edeceğimizi bir kez daha ilan ediyoruz!” şeklinde konuştu.

Açıklamada, CHP Gençlik Kolları il Örgütlenme Sorumlusu Ufuk Arslan, İlçe Sekreteri Alkan Köybaşı, İlçe Başkan Yardımcıları Ebru MAntaş, Hazal Gürün ve Kenan Oduncu da hazır bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here