Hamed Enzo ve Rayane Aabid Hatayspor’da

0
32

Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, 19 yaşındaki forvet oyuncusu Kanadalı Nanook F.C. Akademi’de 11 numarayı terleten Fildişi Sahilleri Oyuncusu Hamed Enzo’yu kadrosuna kattı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, başarılı sporcu Hamed Enzo ile basın toplantısı gerçekleştirdi. World17 katkılarıyla bir araya gelen Nanook F.C. ve Hatay Büyükşehir Belediyesinin anlaşması sonunda 3 yıllık sözleşme yapılacağı açıklandı.

Başkan Savaş Atakaş Hatayspor’un gücüne güç katacak profesyonel sporcular ile sözleşme imzaladıklarının altını çizerken, ekonomik ama gelecek adına umut vadeden futbolcuları bünyelerine katacaklarını kaydetti.

Başarılı sporcu Hamed Enzo da; “Burada olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Ümit ediyorum ki bu yeni bir başlangıç olacak. Birlikte çok iyi şeyler başaracağımıza eminim. Benim katkılarımla takımın daha ileriye gideceğine inanıyorum” dedi.

Rayane Aabid Hatayspor’a Dönüyor

Öte yandan, Atakaş Hatayspor eski oyuncusu Rayane Aabid’i de yeniden kadrosuna kattı. 2019-2021 yılları arasında Bordo-Beyazlı formayı giyen ve 1. Lig şampiyonluğu yaşayan 30 yaşındaki orta saha, Hatay ekibi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezonun başında Malatyaspor’a, devre arasında ise Kasımpaşa’ya giden Aabid, sezonun tamamlanmasıyla bonservisini eline almıştı. Malatya’da 24 maçta 1 gol, 3 asistle oynayan tecrübeli orta saha, 12 maç şans bulduğu Paşa’da ise skor katkısı veremedi. Aabid, Hatayspor formasıyla ise 72 maçta 4 gol atıp, 7 asist yapmayı başarmıştı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here