Yeni Sezon Planlaması

0
504

Turuncu-Mavili ekip 7 futbolcu ile anlaşma yaparken, 10 futbolcu da takımdan ayrıldı. İç transferde takımın yıldız futbolcularından Abdurrahman Kuyucu ile sözleşme yenilenirken, Kadir Bilimlier ise Kütahyaspor’a kiralandı.

Bu sezon TFF 2. Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz İskenderunspor, yani sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam ederken, takımdan ayrılan isimler de bire-birer belli oluyor.

Turuncu-Mavili ekip bugüne kadar 7 futbolcu ile anlaşma yaparken, 10 futbolcu da takımdan ayrıldı. İç transferde takımın yıldız futbolcularından Abdurrahman Kuyucu ile sözleşme yenilenirken, Kadir Bilimlier ise Kütahyaspor’a kiralandı.

Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor, şampiyonluk kutlamalarının hemen ardından yeni sezon planlaması için harekete geçti. Transfer çalışmaları sonunda, 9 Haziran tarihi itibariyle anlaşmaya varılan futbolcuların isimleri de bir-bir açıklanmaya başlandı.

Bu süreçte, Karacabey Belediyespor’dan Kaan Yüksel (Orta Saha-2 Yıllık), Ümraniyespor’dan Fuat Bavuk (Forvet-3 Yıllık), Erbaaspor’dan Suphi Dağ (Kaleci-2 Yıllık), 24 Erzincanspor’dan Kadir Arı (Kanat Oyuncusu-1 Yıllık), Sakaryaspor’dan Doğan Ateş (Orta Saha-1 Yıllık), Eyüpspor’dan Uğur Akdemir (Sağ Bek-2 Yıllık) ile Kütahyaspor’dan İsmail Kayalı (sağ bek-2 yıllık) ile anlaşmaya varıldığı açıklandı.

Yapılan açıklamalarda Abdurrahman Kuyucu ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalandığı, Kadir Bilimlier’in de Kütahyaspor’a kiralandığı kaydedildi.

Kulüpten giden isimler de Onur Ural, Recep Metin, Aydın Yılmaz, Metehan Baltacı, Osman Şahin, Muhammed Ergin, Buğra Temel, Ertaç Bağcı, Ethem Pülgir ve Emre Gemici olarak belirtildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here