Hadise 60 Bin TL Alacağını Yalanladı

0
445

hadise konser1Magazin dünyası Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen yılbaşı programında konser verecek olan Hadise’nin 600 bin lira almasını tartışıyor. Hadise cephesinden ise habere yalanlama geldi.  Hadise’ye yakın kaynaklar 600 bin lira alacağı yönünde çıkan haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirtirken, özel uçak kiraladığını doğruladı.

Hadise Hatay’daki konser için özel uçak kiraladı. Aynı gün İstanbul’da da konseri olan Hadise’nin uçak kiralamaktan başka şansı olmadığını belirten aynı kaynaklar Azerbaycan’da iptal olan konserin de 700 bin lira olmadığını söyledi. İskenderun Anıt Meydanı’nda sevenleriyle buluşacak olan Hadise, yeni yıl konserinde özel bir repertuar ve 6 dansçısıyla beraber özel şovuyla sahnede olacak.

Temiz Magazin internet sitesinin haberine göre; Hadise, İskenderun’a son dakika inecek. 12 kişilik uçakta Hadise’nin makyözü, kuaförü, menajeri, kardeşleri ve dans ekibi olacak. Hadise, konser öncesi kulis olarak da özel uçağı kullanacak. Saçı ve makyajı uçakta yapılacak. Hadise, konser sonrası İskenderun’da kalmayarak aynı uçakla İstanbul’a dönecek ve yeni yılın ilk saatlerinde evinde olacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here