Başkan Dingil; “Ziraat Bahçesi Alanı, İskenderun Halkının Malı Olacak”

0
436

bld-ziraat bahçesi1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in uzun zamandır girişimleri neticelendi ve ziraat bahçesinin bulunduğu alanın devri İskenderun Belediyesine yapıldı. 257 dönümden oluşan alan üzerine yapılacak yeni proje ile arazi tamamen halkımızın kullanımına açılacak.

Ankara’da yoğun gayretleri sonucunda şehrin akciğeri konumunda bulunan arsanın devrinin İskenderun Belediyesine yapıldığını müjdeleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun hızla değişiyor. Küçük hesaplarla bu şehrin büyümesini engellemek isteyenlerin karşısında mega projeler ve hizmetlerimizle halkımızın yanındayız” dedi.

Kentin en önemli alanlarından birisi olduğuna vurgu yapan Başkan Seyfi Dingil; “Ziraat bahçesi tam 257 dönümlük büyük bir alan. Burası için özel bir çalışma uygulayacağız. İçerisinde hobi bahçelerinden tutun, dev akvaryumlara, hayvanat bahçelerine ve halkımızın sosyal yaşam içerisinde bulunacağı birimler olacak. Bunun hazırlığı içerisindeyiz. Yeşilliği bozmadan halkımıza yeni bir yaşam alanı oluşturacağız” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here