Başkan Dingil; “Halkımızın Sağlığı Bizim İçin Ön Plandadır”

0
107

bld-zabıta7İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni yıl öncesi Primemall AVM’de gıda satan ve üreten iş yerlerini sıkı denetimden geçirdi.  Halkımızın sağlığını her zaman ön planda tutan İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri,  Başkan Seyfi Dingil’in talimatlarıyla yeni yıl öncesinde özellikle hijyen, tarihi geçmiş ve bozuk ürünleri denetledi.

Denetlemeler esnasında vatandaşlarımızın sağlığını olumsuz etkileyen özellikle hijyen konusunda uymayanlara gerekli cezai müeyyide uygulandı. Halkımızın yeni yıl alışverişlerini daha sağlıklı bir şekilde yapması için başlatılan denetlemelerin aralıksız olarak süreceği bildirildi.

bld-zabıta8

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, amaçlarının halkımızın tüketici haklarına uygun hizmet almalarının sağlanması olduğunu söyledi. Bu noktada İskenderun Belediyesi olarak işletmeleri sık sık denetlediklerini kaydeden Başkan Seyfi Dingil; “Bizler için halkımızın sağlığı çok önemlidir. Bu manada üzerimize düşen her görevi yerine getireceğiz. İşletmelerimizin de özellikle hijyen konusuna uymalarını önemli rica ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here