Güzelmansur; “19 Mayıs, Bağımsızlık Meşalesinin Yakıldığı Gündür”

0
118

CHP İl Başkanı Güzelmansur; “19 Mayıs, Bağımsızlık Meşalesinin Yakıldığı Gündür”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Türk Milleti için çok büyük anlam ve öneme sahip olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını vurguladı.

19 Mayıs 1919’un, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğimize emanet ettiği bağımsızlık ve ilerleme meşalesinin her gün bir adım daha ileri taşındığı tarihin başlangıcı olduğunu vurgulayan Güzelmansur; “Bu değerli emaneti yaşatıp sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, gençlerimizin en kutsal vazifesidir. Onların sorumluluklarının bilinciyle hareket edeceklerine, hiç yorulmadan tüm güçleriyle ülkemizi daha da ileriye götüreceklerine ve Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olacaklarına inancımız sonsuzdur.

Demokratik idealler, ilerleme ve kalkınma yolunda gençlerimize düşen bu önemli görevde onların her zaman en büyük destekçileri olacağımızı belirterek başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık mücadelesine kanları ve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor ve tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here