Gündemden Kısa Kısa Haberler

0
28

Zabıta Merdiven Altı Üretime İzin Vermiyor

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan kontrol ve denetimde, ruhsatsız işyerinde merdiven altı üretimi temizlik maddesi ele geçirildi. Muradiye Mahallesi’ndeki işyeri hakkında yasal işlem yapan Zabıta Müdürlüğü, deterjanların üretildiği ve üretilen deterjanların satışa hazır tutulduğu işyerlerini mühürlerken, temizlik maddelerine de imha edilmek üzere el koydu. Kontrol ve denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini belirten İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Kaya, halkımızın kendi sağlığı için şikâyetlerini belediyenin Alo Çağrı Merkezi’nin 444 1939 ve Alo Zabıta 61 416 84 numaralı telefonuna bildirmelerini istedi.

İskenderun Belediyesi’nin Akaryakıt Alım İhalesi Yapıldı

İskenderun Belediyesi’nin ihaleleri devam ediyor. İskenderun Belediyesi, akaryakıt alım ihalesi yapıldı. İskenderun Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü’nde (Numune Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Cad.) düzenlenen ihaleye, üç katılımcı firma teklif verdi. İskenderun Belediye Başkan Yardımcılarının da izlediği ihalede, üç katılımcı firmanın teklif zarfları, katılımcı huzurunda sırayla açıldı.

 

Karayılan MHP’den Önde’ye Ziyaret

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Yönetimine tebrik ziyaretleri sürüyor. Karayılan MHP belde Başkanı Lütfi Dönmez, Kadın Kolları Başkanı Melek Güç ile yönetim kurulu üyeleri, yeni seçilen Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek tebrik ettiler. Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde ziyaretten ötürü teşekkür ederken ziyarete gelen MHP grubu da Önde ve ekibine başarılar dilediler.

Merhum Binbay İçin Mevlidi Şerif Okutuldu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı merhum Mehmet Binbay’ın ruhuna ithafen vefatının 40. günü dolayısıyla Kaptan Mehmet Paşa camisinde mevlidi-i şerif okutuldu. Her zaman kalbi İskenderun için atan İskenderun sevdalısı iş adamı merhum Binbay için okutulan mevlidi-i şerife yakınları, işadamları ve meclis üyeleri katılarak dualar ettiler, Fatihalar okudular. İskenderun Müftüsü Hamdi Kavillioğlu ve emekli müftü Remzi Yavuz Binbay’ın ruhuna Kur’an-ı kerim okudu ve dua etti. 40 yıldan fazla İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında görev yapan Merhum Mehmet Binbay Meclis başkanlığı, yönetim kurulu başkanlığı, TOBB yönetim kurulu üyeliği, TOBB konsey üyeliği gibi en üst düzeyde başarılı görevlerde bulundu. Her zaman kalbi İskenderun için atan Merhum Binbay’a bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here