Gül; “Siyasi Rant Düşüncesiyle Hareket Edene Red”

0
69

ibrahim gül12Evimiz Süpürge İskenderun Derneği ve Ayna Kültür Derneğinin Çarşamba günkü konuğu MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan oldu. Toplantıda su bağlantı ücreti ile ilgili yöneltilen soruya yanıt veren İbrahim Gül; “AKP grubunun siyasi rant düşüncesi ile hareket ettiğinden dolayı sundukları önergeye ret verdik” dedi.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen toplantıda söz alan Dernek Yönetim Kurulu üyesi Ayşe Figen Arlı, seçimlerin seviyeli ve tansiyonunun iyi gitmesine vesile olan adayların tutumundan dolayı tüm adaylara teşekkür etti. Daha sonra ısrarlı, İskenderun sevdalısı olarak tanıttığı İbrahim Gül’ü kürsüye davet etti. “Derneğin kültürel ve sanatsal etkinlikleri takdire şayandır” diyen Gül; “Ortam kötü ve karanlık! Bu kötü ortamlardan gençlerimizi almamız gerekir. Bu bağlamda gençlere iyi örnek olan sizin gibi derneklere ihtiyaç vardır” dedi. Seçimlerde iddialı olduklarının altını çizen Gül, bu seçimleri kazanacaklarını kaydetti.

ibrahim gül13

 Ak Parti ilçe başkanının su bağlantı ücreti ile ilgili değerlendirmesi ile ilgili yöneltilen soru üzerine de konuşan Gül; “Su Bağlantı ücreti mecliste iki defa oylandı. Hiç alınmaması ve sadece 100 TL alınması yönünde iki teklif sunduk. 2 CHP’li meclis üyesi de bu tekliflerde önergemize kabul oyu verdi. Ama AKP’li meclis üyelerinin desteği ile bu önergelerimiz kabul edilmedi. Seçim sürecine iki ay kala AKP grubunun siyasi rant düşüncesi ile hareket ettiğinden dolayı sundukları önergeye ret verdik. Eğer bu konuda gerçekten çok samimi olsalar idi adam gibi çıksınlar 8 ay öncesinden ve daha sonra bizim verdiğimiz iki önergeye neden sahip çıkmadılar bunu açıklasınlar” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here