Gözler Balıkesir Maçına Çevrildi

0
31

Devre arası hazırlıklarını Antalya’da sürdüren TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderunspor, sezonun ikinci yarısı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Günde çift idmanla ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Turuncu-Mavili ekipte gözler bu hafta sonu oynanacak olan Balıkesir maçına çevrildi.

Çalışmalar, Teknik Direktör Nedim Yiğit öncülüğünde devam ederken, deneyimli teknik adam Antalya’da gerçekleştirilen 2’ci Etap Kamp sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kamp süresince 2 hazırlık maçı yaptıklarına değinen Yiğit; “Takımımız ile 2 Ocak’ta Antalya’da toplandık ve oldukça güzel bir ortamda çalışma imkânı bulduk bu güzel imkân için yönetimimize teşekkür ediyoruz. Oyuncularımız ilk hazırlık döneminde olduğu gibi istekli ve coşkuluydular.

Bu süreçte kampın 3’cü günü Çankaya FK, 7’ci günü ise Düzcecam Düzcespor ile olmak üzere iki hazırlık maçı oynadık. Bu maçlarda oyunumuzu geliştirebilmek, iyi özelliklerimizi daha da iyi hale getirmek ve eksiklerimizi gidermek adına bizi yönlendirecek fırsatlar elde ettik” diye konuştu.

Takıma yeni katılanlar hakkında da açıklamalarda bulunan Yiğit; “Kamp süresi içerisinde Yasin, Mert Efe, Bertul ve Artun aramıza katıldılar. Onların da antrenmanın eksiklerini giderici ve takım adaptasyonu antrenmanlarını planlayarak çalışmalarımıza devam ettik.

Artık maç haftasına girdik. Deplasmanda oynayacağımız ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Balıkesir müsabakasına göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Fatih Mehmet Ekinci Çatalca ile Anlaştı

Öte yandan alt yapıda iken ilk profesyonel sözleşmesini İskenderunspor ile imzalayan genç futbolcu Fatih Mehmet Ekinci de Çatalcaspor’a transfer oldu. Konuyla ilgili Turuncu-Mavili kulüpten yapılan açıklamada; “Altyapımızda forma giyen ve ilk profesyonel sözleşmesini kulübümüz ile imzalayan genç futbolcumuz Fatih Mehmet Ekinci’nin transferi konusunda Çatalcaspor ile anlaşma sağlanmıştır. Değerli genç futbolcumuza hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here