“Gençler; Bizlerin Tek Amacı Sizlersiniz!”

0
132

gençlik merkezi1Bakan Kılıç, İskenderun Gençlik Merkezinin Açılışını Yaptı…

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, geçtiğimiz hafta sonu İskenderun’a gelerek, yapımı tamamlanan Gençlik Merkezinin açılışını yaptı. Açılış sonra binayı gezen Bakan Kılıç, bilgisayar odasında bilgisayar görmemesi üzerine, “O bilgisayarlar buraya gelecek” diyerek, bilgisayarlar gelene kadar odada oturdu.

iskenderun gençlik merkezi2

Açılışa Bakan Kılıç’ın yanı sıra Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ile birlikte çok sayıda seçkin davetli katıldı.

iskenderun gençlik merkezi3

Törende ilk konuşan İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit; “İlçemizin spor, kültür ve sanat ihtiyacını karşılayabilecek bir binanın kentimize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim. Devlet her zaman vatandaşın yanında olduğunu bu yapının kazandırılması ile bir kez daha göstermiştir” dedi.

Vali Lekesiz de; “Doğu Akdeniz’in yükselen yıldızına güzel bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki bu tesiste geleceğin yıldızları yetişecektir” dedi.

iskenderun gençlik merkezi4

Daha sonra söz alan Bakan Kılıç; “İskenderun Gençlik Merkezi kısa sürede tamamlanmıştır. Ucu açık temel atmalarla işimiz yok. Temelini attığımız çalışmaları bitiş tarihinde tamamlıyor, hatta erkene çekerek hayata geçirme düşüncesi ile hareket ediyoruz. Gençler; bizlerin tek amacı sizlersiniz! Sizleri geleceğe daha iyi hazırladığımız altyapılardan biri de burasıdır. Sizlerden bu gibi yerleri iyi değerlendirmenizi istiyorum” dedi.

iskenderun gençlik merkezi5

Daha sonra binanın açılış kurdelesini gençlere kestiren Bakan Kılıç, binada incelemelerde bulundu. Bakan Kılıç, duvardaki boşta duran bir kalorifer peteğinin borusunu göstererek “Olmamış düzeltilsin” diye ilgililere talimat verdi. Ardından geçtiği bilgisayar odasında bilgisayar olmadığını gören Bakan Kılıç; “Bilgisayarsız bilgisayar odası olur mu? O bilgisayarlar buraya gelecek” diyerek odada bilgisayarlar gelene kadar oturdu.

iskenderun gençlik merkezi6

Depodan getirilen bilgisayarları gören Kılıç, gençlik merkezinde eğitim gören bir genci görevlendirerek; “Bu bilgisayarların kurulumu tamamlanınca bana e-mail at” dedi ve mail adresini verdi. Gençlik merkezinde resim sergisini de gezen Bakan Kılıç’a, kara kalem çalışması ile kendi portresi hediye edildi.

iskenderun gençlik merkezi7

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here