Geleceğin ‘Altın Parmakları’ndan Piyano Resitali

0
628

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarında düzenlenen piyano resitali dinleyenleri büyüledi. Piyano eğitimi gören öğrencilerin resitalinde ünlü bestecilerin eserleri renk kattı.

Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarında düzenlenen piyano resitaline, Konservatuar müdürü Prof. Dr Zafer Doğantan, genç piyanistlerin aileleri ve yakınları ile davetliler katıldı. Piyano öğretmeni Valentyna Keremet’in yeni başlayan ve bir süredir eğitim alan öğrencileri resitalde kendilerini gösterdi. Geleceğin Altın parmak çocukları sırayla sahne alarak Çaykovski, knipper, kinggsti, mordasov, Gedike, Beethoven, Ramo, Dargomoski ve halk ezgilerini seslendirdiler.

Piyanistler yıl içerisinde yapmış oldukları çalışmaları seslendirirken davetliler ve aileler unutamayacakları bir gün yaşadı. Resitalde sırasıyla İrem Yıldız, Derin İyiol, Zeynep Su Çeltik, İpek Saygı, Ozan Şahin, Beren Su Yıldız, Işık Ece Malkoçoğlu, Çiğdem Ezo Topaloğlu, Özgü Akın, Gizay Yamanoğlu, Sezin Şahin, Irmak Bahçecioğlu, Bilge Melis Kurtoğlu, Çağla Pişkinpaşa, Can Parmaksız, Alara Taştan, Su Alvin Dik, Nehir Altunay, Deniz Sönmez, İlke Aktuğ, Selin Özkaya, Bilge Su Bahçecioğlu ve Bilge Aktuğ sahne aldı.

Piyano öğretmeni Valentyna Keremet, unutulmaz bir gün yaşatan öğrencileri başta olmak üzere tüm velilere teşekkür ederek öğrencilerin başarı belgelerini verdi. Konser sonrası kokteylde buluşan Genç sanatçılar ve aileler burada sohbet etme imkanı da buldular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here