Gazetemize Gelen 72. Yıl Tebrik Mesajları

0
328

Gazetemiz İskenderun, 23 Temmuz 2018 tarihi itibariyle 71 yılı geride bırakarak, 72. yayın yılına başlamanın haklı gururunu yaşıyor. Bu gururumuzu ve mutluluğumuzu siz değerli okurlarımızla paylaşırken, 72. yayın yılı münasebetiyle gazetemize birçok kutlama mesajları geldi. Başta İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in mesajı olmak üzere, gazetemiz idarehanesine ulaşan diğer bazı mesajları da sizlerle paylaşıyoruz…

“23.07.1947 tarihinde yayın hayatına başlayarak, yarım asrı aşkın bir süredir İlçemizdeki ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmelerin nabzını tutan ve bu manada mesleki ahlak ve ilkelerine uygun bir şekilde yayın faaliyetini sürdüren İskenderun Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü en kalbi duygularımla kutlar, bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarını şahsınızda tebrik eder, habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarınızda başarılar dilerim.”

Recep Soytürk/İskenderun Kaymakamı

“Sayın Rızkullah Terbiyeli-İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Basın, halkın gözü, sesi, kulağıdır. Halkın doğru bilgiye ulaşması açısından yayın kuruluşunun ilkeli, tarafsız, objektif olması büyük önem taşımaktadır. 23 Temmuz 1947’de bu bilinçle okurlarıyla buluşan İskenderun Gazetesi, 72 yıl önce kök salarak, bugünlere gelmiş, basın camiasının bir çınarı olmuştur. İskenderun’da kurulan ilk günlük siyasi gazete olarak tarihe geçen İskenderun Gazetesi, doğru, tarafsız, ilkeli habercilik anlayışıyla okurlarına hizmet verirken, aynı zamanda halk ve kurumlar arasında da önemli bir köprü görevi üstlenmiştir. İskenderun Gazetesi’ne kuruluşundan bu yana emek veren herkesi içtenlikle tebrik ediyor, yayın hayatınızda daha nice başarılar diliyorum.”

Seyfi Dingil/İskenderun Belediye Başkanı

“Kentimizde 23 Temmuz 1947 tarihinden bu yana günlük olarak yayınlanan İskenderun Gazetesi 72. yaşına girdi. Başta İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli olmak üzere, gazetenin yayınından bugüne kadar emeği geçenleri kutlar, başarılarının devamını dileriz.”

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti

“Gazetenizin 72. yılı kutlu olsun. Tarafsız, ilkeli, objektif habercilik ve yayın anlayışıyla halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olan İskenderun Gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutlar, şahsınızda değerli tüm basın emekçilerini tebrik ederim. Başarılı yayıncılık faaliyetlerinizin, ilçemizin gelişmesine sunmuş olduğunuz katkıların devamını dilerim.”

Uğur FIRAT/İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı

“Kalemlerini hep gerçekleri yazma yönünde kullanan, gazetecilik meslek ve onurunu hep ön planda tutan, Sayın Rızkullah Terbiyeli, İlyas Terbiyeli ve Helga Terbiyeli’yi kutlar, nice başarılı yıllar dilerim.”

Hasan Kabasakal/CHP Belen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi

“Bölgemizin Güzide basın yayın kuruluşu olan İskenderun Gazetesinin kuruluşunun 72. yıldönümünü kutlar, o günden bu güne emeği geçen tüm çalışanları tebrik ediyorum. Nice başarılı yayın hayatı dilerim.”

Kasım BAĞDU/Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here