Gazetemiz 72. Yayın Yılına Başlamanın Gururunu Yaşıyor

0
204

İskenderun ve Hatay basınının köklü kuruluşlarından olan, kentin ilk gazetesi ‘İskenderun Gazetesi’ olarak, dün 72. kuruluş yıldönümümüzü kutladık.

Tarafsız, doğru, dürüst, ilkelerinden ödün vermeden yayın hayatını sürdüren gazetemiz, tam 72 yıl ayakta kalabilmiş olmanın haklı gururunu bir kez daha okurlarıyla yaşadı. Gazetemize gelen tebrik telefonları ve mesajların ardı arkası kesilmedi. Kuruluş yıl dönümümüz nedeniyle Gazetemiz idarehanesine de dün bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Gün boyu birçok okurumuz ve dostlarımız da gazetemiz idarehanesine gelerek bu mutlu günümüzü bizimle paylaşırken, bazı arkadaşlarımız da çiçek ve mesaj göndererek, telefon ederek mutluluğumuza ortak oldular.

Gazetemize gelen konukları Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, Genel Yayın Yönetmeni Semir Bağırsakçı, Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli, Sayfa Sekreterimiz Helga Terbiyeli, Köşe Yazarlarımız Doğan Süslü, Yasemin Tümkaya ve Öcal Çulcuoğlu karşıladı.

İlk konuğumuz İskenderun Gazeteciler cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Diken oldu. Başarı dileklerini ileten Gazeteci Diken’in ardından, Çevre Mühendisleri Muhammed Öcal Çulcuoğlu ile eşi Miray Çulcuoğlu da ziyaretimize gelerek sevincimizi paylaştı. Kitap Otağı Yayınevi Sahibi Aşir Alkaç ile Yazar Zehra Şirin de gazetemizi ziyaret ederek, doğum günümüzü kutladılar.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık da çiçeğiyle birlikte ziyaretimize gelerek gururumuza ortak oldu. Vatan Partisi İl Yöneticilerinden Sadık Karakaş, Ekogündem Gazetesi Sahibi Serpil Korkmaz da ziyaretimize gelerek başarı dileklerini iletti.

Tüm misafirlerimiz ziyaretlerinde ve mesajlarında, İskenderun Gazetesinin 72. yılını kutlarken, bundan önce de olduğu gibi daha nice başarılı yayınlar temennilerinde bulunarak bizleri gururlandırdılar.

Öte yandan Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol telefonla arayarak, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Vakıf Başkanı Can Teymur ile CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızığlu da çiçek göndererek kuruluş yıldönümümüzü kutladılar.

İskenderun Gazetesi olarak, ziyaretimize bizzat gelerek, mesaj ve çiçek yollayarak, telefon ederek 72. kuruluş yıldönümümüzü kutlayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here