Galip Çıkan Olmadı

0
398

körfez iskenderunspor (72)Temsilcilerimizden 3 Mağlubiyet 2 Beraberlik

Spor Toto 2. ve 3. Lig Temsilcilerimiz bu hafta maçlarını Cuma günü (dün) oynadılar. Körfez İskenderunspor Dardanelspor deplasmanında 4 gollu yenilgiyle dönerken, Payasspor’da deplasmanda Bodrumspor’a 2-0 mağlup oldu. Hatayspor, BugsaşSpor’a 2-1 yenilirken, Erzin Belediyespor ile Maltepespor, Kırıkhanspor ile Düzyurtspor 1-1 berabere kaldılar.

Dardanelspor A.Ş. 4 – Körfez İskenderunspor 0

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Körfez İskenderun Spor, Çanakkale 18 Mart stadında oynanan karşılaşmada Dardanel Spor’a 4-0 mağlup oldu. Halil İbrahim Yıldırım, Soner Akgün ile Kerem Yüğün’ün yönettiği karşılaşmada Dardanel Spor’a üç puan kazandıran golleri 29-54-81. dakikalarda Matias Mete, 89. dakikada Yasin attı.

Bodrumspor 2 – Payasspor 0

Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden Payas Spor, Bodrum İlçe stadında yapılan karşılaşmada Bodrum Belediyesi Bodrumspor karşısında 2-0 mağlup oldu. İsa Yücel Çakıroğlu, Barış Önal ile Görkem Canlıdinç’in yönettiği karşılaşmada ev sahibi Bodrum Belediye Spor’un gollerini 31. Dakikada Tuncay Öndel, 81. dakikada da Celal Dumanlı attı.

payasspor (27)

Erzin Belediyespor 1 – Maltepe 1

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediye Spor, Erzin ilçe stadında yapılan karşılaşmada Maltepe ile 1-1 berabere kaldı. Emre Abar, Oğuz Akyüz ile Gökhan Özkan’ın yönettiği karşılaşmada ev sahibi Erzin belediye Spor’un golünü 42. dakikada penaltıdan Kubilay İlyas Yavuz atarken, Maltepe’nin golünü ise 90+2. dakikada Volkan Serim attı.

Kırıkhanspor 1 – Düzyurtspor 1

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor, kendi saha ve seyircisi önünde Düzyurt Spor ile 1-1 berabere kalarak haftayı bir puan ile kapattı. Kırıkhan ilçe stadında oynanan ve Hakan Ülker, Ahmet Yakarca ile Hakan Yavuz’un yönettiği karşılaşmada ev sahibi Kırıkhan Spor’un golünü müsabakanın 73. dakikasında Fatih uyar atarken, misafir ekip Düzyurt Spor’un golünü ise 88. dakikada Rıfat Gündoğdu attı. Karşılaşmanın 90+2. dakikasında Kırıkhan Spor’dan Bilal kırmızı kart gördü.

Hatayspor 1 – BugsaşSpor 2

Spor Toto 2. Lig Beyaz grubunda mücadele eden Hatay Spor, kendi saha ve seyircisi önünde Bugsaş Spor’a 2-1 mağlup oldu. Antakya Atatürk stadında oynanan ve Ercan Hellaç, Ahmet Çiftçi ile Cemal Alpay’ın yönettiği karşılaşmada Bugsaş Spor’un gollerini 2. Dakikada Yavuz Koç, 66. dakikada da Yusuf Emre atarken, Hatay Spor’un tek golünü 88. dakikada Ali Can Tez attı.

hatayspor12

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here