Belen Güçoğlu Kasabı Yeni Mekânında Hizmetine Devam Ediyor

0
940

belen güçoğlu kasabıHalil İbrahim Güç; “71 Yıllık Hizmetimizi Bir Asra Taşımak İstiyoruz…”

İskenderun et dünyasında bir marka haline gelen işletmelerden biri olan Belen Güçoğlu Kasabı, kısa bir aranın ardından yeni mekânda hizmet vermeye başladı. Et ve et ürünlerinin sergilendiği Güçoğlu Et Market, Çay Mahallesi Raif Paşa Caddesi. A101 Karşısında hizmete girdi. Lahmacun, Belen Tava, Kaytaz Böreği, diğer tepsi çeşitleri, Kağıt Kebap gibi Hatay mutfağının tüm lezzetlerinin sunulabildiği Belen Güçoğlu Kasabı, 71 yıllık şöhretini 100 yıla yani bir asra taşımak arzusunda.

Belen Güçoğlu Kasabı’nın genç ve dinamik işletmecisi Halil İbrahim Güç yeni adreslerindeki hizmetleriyle ilgili şu açıklamayı yaptı;

“Halkımıza yeni adresimizde hizmet vermeye başladık. Belen, İskenderun kısaca Hatay mutfağının tüm güzelliklerine hitap eden koyun, dana ve süt dana et çeşitlerimizle, bir birinden lezzetli tava çeşitlerimizle lezzet dağıtmaya devam ediyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan, hijyene önem veren anlayışımızla halkımıza hizmetimizi sürdürüyoruz.

Kısa bir aranın ardından yeniden dizayn ettiğimiz et marketimizde, titiz, temiz ve nezih hizmet vermenin gayretindeyiz. Köklü ve saygın müşterilerimizin yeni kuşaklarına hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Bizlere bu mutluluğu ve gururu yaşatan tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz.

İskenderun’da et dendiği zaman akla gelen kasap ya da et marketlerden biri olmaya devam edeceğiz. Taze, sağlıklı, yasal ve özel etlere ulaşmak isteyen her bir müşterimizi marketimize bekleriz. Amacımız 71 yıllık hizmetimizi bir asra yani 100. yıla taşımak ve onu aşmaktır.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here