Futbol Hakem ve Gözlemcilerinin Klasman Sınavları

0
61

hakem eğitimiAdana’da, 7. Bölge Futbol Hakem ve Gözlemcileri’nin klasman sınavları gerçekleştirildi. Etkinliğe Hatay İl Hakem Kurulu Başkanı Faik Över katıldı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi ve 7. Bölge Sorumlusu Seyfi Gözaydın, Menderes Spor Salonu, konferans salonunda gerçekleştirilen sözlü ve yazılı sınavlara Adana’nın yanı sıra, Mersin, Gaziantep, Kilis, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Karaman bölgesinden 8 ilden 30 hakem ve 10 gözlemcinin katıldığını söyledi.

Sınavlarda başarı gösteren bölgesel hakem ve gözlemcilerin ulusal hakem ve gözlemciliğe yükseleceklerini ifade eden Gözaydın, tüm hedeflerinin hakem ve gözlemcilikte kaliteyi artırmak olduğunu kaydetti. Gözaydın, kendilerine tesisleri açan ve her türlü desteği sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’den büyük yakınlık gördüklerini belirterek teşekkür etti.

Etkinliğe, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürleri Kazım Tekin, Cemal Demirağ ile 7. Bölge Eğitim Sorumlusu ve Süper Lig Gözlemcisi Kadir Tozlu, 7. Bölge Bölgesel Kurul Üyesi Yusuf Emre, Adana İl Hakem Kurulu Başkanı Serhat Mehmet Altuner, Hatay İl Hakem Kurulu Başkanı Faik Över katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here