Fırat; “Altını Kendi Kuyumcunuzdan Alın!”

0
92

uğur fırat-piyasa11Altında yaşanan iniş çıkışları değerlendiren İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, internet üzerinden yapılan altın satışları konusunda vatandaşları uyardı ve kendi kuyumcularına gitmeleri tavsiyesinde bulundu.

Oda Başkanı Uğur Fırat; “Geçtiğimiz haftalarda altının 79’a kadar gerileyeceğini kimse kestiremezdi. Dünya ve iç piyasa dahi kimse bu rakamı beklemiyordu. Son günlerde altın 83 sevilerinde seyrini sürdürüyor. Şuanda düşecek veya yükselecek yönünde bir şeyler kestirmek kolay değil. Fakat uzun vadede yatırım düşünüldüğünde en iyi gelir altındadır. Bu bir gerçektir” dedi.

İnternet üzerinden yapılan altın satışları konusunda vatandaşlara uyarılarda da bulunan Oda Başkanı Fırat; “İnternet üzerinden yapılan satışların yasal olup olmadığı konusunda bilgim yok ama yapılan alışverişin ne kadar sağlıklı olacağı tartışılır. Benim tavsiyem altın alacak vatandaşlar, kuyumcularına gidip oradan alırlarsa kendileri için daha doğru olacaktır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here