Büyükşehir İçin 80 Proje Hazır!

0
74

hakan kahraman4CHP’den Aday Adaylığını Açıklayan Dr. Hakan Kahraman İddialı Hazırlanıyor

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adaylığını açıklayan Dr. Hakan Kahraman, hazırladığı 80 proje ile göreve hazır olduğunu da kamuoyuna duyurdu. ‘Hatay beni, ben de Hatay’ı tanıyorum’ diyen Dr. Kahraman, kendine, halkına ve CHP’ye güvendiğinin altını çizdi.

29 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerde CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu daha önce açıkladığını anımsatan Dr. Kahraman; “Ben görevimin zorluğunun farkındayım ama bu göreve hazır olduğumu göstermek için 80 proje hazırladım. 21 yıldır göz doktoru olarak İskenderunlulara hizmet ettim. Gelişim Hastanesi’ndeki görevime de 15 Haziran’da son vereceğimi vurgulamak istiyorum. Huzur içinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olma kararı verdim” diye konuştu.

Herkesle Tanışmak İstiyorum!

Aday adaylığını açıkladıktan sonra kolları sıvadığını, vatandaşlarla ve partililerle de temasını sürdürdüğünü kaydeden Kahraman; “Hatay beni tanıyor, ben de Hatay’ı tanıyorum. İl genelinde ayak basmadığım yer kalmayacak. Hatay’ın tüm ilçe, belde ve köylerini de ziyaret edip, vatandaşların dertlerini öğreneceğim. Herkesle görüşüp, tanışmak ve kaynaşmak istiyorum”  açıklamasında bulundu.

Halkın nabzını iyi tuttuğuna inandığını ve Hatay için hizmete hazır olduğunu da sözlerine ekleyen Dr. Hakan Kahraman; “Plan ve projelerimi gerçekleştirmek için bu göreve talip oldum. Hatay halkının beni tanıdığını ve sevdiğini tahmin ediyorum. Bütün Hataylıları kucaklayacağıma ve hepsine hizmet edeceğime söz veriyorum” dedi.

Hatay Her Konuda kalkınacak

Hatay Büyükşehir Belediyesi için 80 proje hazırladığını, bu plan ve projelerin Hatay’ın her konuda kalkınması adına gerçekleştirileceğini de belirten Kahraman; “Burada Hatay halkı kazanacak, ihya olacaktır. Örneğin; Hatay’ın tüm ilçelerinde büyük alan ve meydanlar yapacağız. Trafik sorununu aşmaya çalışacağız. Çok sayıda otopark yapılacak. Her ilçede büyükler ve küçükler için parklar oluşturulacak. Samandağ için bir çevre yolu yapmayı planlıyoruz. Sarımazı’ya kadar gelen TEM yolunu sınıra kadar taşıyacağız.

Hatay’ı turizmde, özellikle inanç turizminde dünya şehri yapmak istiyoruz. Köylerimizde dahi sosyal etkinlikler düzenleyeceğiz. Tarım konusunda Hatay’da bir devri kapatmak istiyoruz. Karayollarının boş duran arsaları için de sosyal projeler hazırlayacağız. Üniversite öğrencilerimizin barınacağı tek odalı ev tipi yeni yurtlar yapacak, özellikle gençlerin eğlenip, üretebileceği içinde sinema ve tiyatro salonları bulunan AVM’ler planlayacağız” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here