ETSO’da Başkan Seçimi Yapılacak

0
67

etso başkanlıkErzin Ticaret ve Sanayi Odasında, 11 Mayıs Cumartesi günü yeni yönetim kurulu ve başkan seçimi yapılacak. Erzin Ticaret ve Sanayi Odası binasında gerçekleştirilecek, 250 üyenin oy kullanacağı seçimde başkanlık için iki aday yarışacak. Halen görevde olan Başkan Bekir Soylu ve Tolgahan Güven ETSO başkanlığı için yarışacak olan iki isim olacak.

ETSO Başkanı Bekir Soylu, yaptığı açıklamada neden 2. defa başkanlığa aday olduğunu açıklayarak; “Ben görev yaptığım süre içinde odamızı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. ETSO yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla uyum içinde ilçemize yeni kazanımlar kazandırmak için el birliği yaptık.

Öncelikle ilçemizin tek kazancı olan narenciyeden olan kazancını alternatifi sanayi kısmına kaydırmak için Hatay Erzin OSB’nin yer tespitini yaptırdık, ilçemizi turizme açmak için İsos termal oteli ve Burnaz plajını canlandıracağız. Halkın kullanımına açılmasına olanak sağlatacağız yerel yönetime. Cumartesi gün yapılacak oda seçiminin barış ve huzur içinde geçmesini ve yönetime aday olan arkadaşlara başarılar dilerim” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here