Esnafın Her Zaman Yanında Olacağız!

0
53

bld-esnaf yemek1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Esnaf Oda Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) tarafından İskenderun yelken kulübünde düzenlenen dayanışma yemeğinde yaptığı konuşmada, İskenderun’un yeni bir döneme girdiğini söyledi. Dingil, esnafın her zaman yanında olacaklarını da belirtti.

İskenderun’un yıllarca yerinde saydığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Bizler bu kenti ortak akıl ile yöneteceğiz. İskenderun’a yönelik birçok projemiz var. Esnaf odalarımızla birlikte çalışacağız. İskenderun’u ticaretin başkenti yapacağız. İskenderun bu dönemde büyük bir aşama kaydedecek. Bu konuda sizlerin görüş ve önerileri bizler için çok önemli” dedi.

HESOB Başkanı Kadir Teksöz ise, halkın talep ve arzusunu gerçekleştirmek isteyenlerin esnafların sesine kulak vermelerini isteyerek; “Esnaflara seslenip ‘siyasi görüşünüz ne olursa olsun bizler seçilmişlerle ikili ilişkilerimizi çok iyi tutmalıyız. Birliğimizi, beraberliğimizi koruyacağız. Şehre yapılacak her türlü yatırıma da destek vereceğiz. İskenderun’un yeni başkanı Seyfi Dingil’i çok yakından tanıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

bld-esnaf yemek2

Fırat; “Esnaf Topluma Hizmet Ediyor”

Birlik Başkanvekili Uğur Fırat da esnafa hizmetin gönül işi olduğunu belirterek; “Bu iş gönül işidir. Biz burada ailemizde ve zamanımızdan çalarak topluma hizmet etmeye çalışıyoruz. Burada tüm esnaflarımızın sıkıntılarını çözmek için siyasetçilerde devlet kurumlarıyla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Başkanımıza hayırlı olsun diyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, İskenderun Esnaf Odaları birliği tarafından İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e plaket takdim edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here