Esnaf Oda Başkanlarından Tarım Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

0
13

Esnaf Oda Başkanları, göreve yeni atanan İskenderun İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sinan Uğurlu’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

Ziyarete, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekili, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Mobilyacılar Odası Başkanı Yılmaz Değirmen, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu, Terziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu ve Kasaplar Odası Başkanı Nevzat Sert katılım gösterdi.

Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Çöloğlu, esnaf olarak sürekli hijyeni ön planda tutarak hizmet verdiklerine işaret ederek, birlikte hareket edilmesi durumunda kent için daha kaliteli sonuçlar ortaya çıkacağına inandığını dile getirdi. Başkan Çöloğlu, zor bir süreçte göreve gelen Tarım Müdürü Uğurlu’ya hayırlı olması dileklerinde bulunurken, sürekli yanlarında olacakları mesajını da verdi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın da, İskenderun’un ne tarım ne de turizm kenti olduğuna dikkat çektiği konuşmasında, yeşilliğin merkezi olan Karaağaç’ın da konutlaşmadan dolayı tarım alanlarını kaybetmeye başladığını üzüntüyle takıp ettiklerini anlattı. Başkan Akın, oda başkanları toplantılarında sürekli sıkıntıları konuştuklarını ve çözüm formülleri üretmeye çalıştıklarını hatırlatırken, bu konuda kendileriyle de çalışmak istediklerini sözlerine ekledi.

İlçe Tarım Müdürü Sinan Uğurlu da, 6 Şubat depreminin ardından yaşanan sıkıntıları çözmek adına çalışmalar yapıldığını dile getirerek, kendileri açısından denetimleri yaparken, hep sorunları ön planda tutarak yaptıklarını söyledi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Uğurlu, çalışmalar yaparken istişareye önem vereceklerini dile getirdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here