Erzin Emniyetinden Uyuşturucu ve Silah Operasyonu

0
403

erzin polisi3Erzin İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçede asayişi sağlamak açısından uyuşturucu ve silah çetelerine göz açtırmıyor.

Edinilen bilgilere göre önceki gün ilçenin Mahmutlu Mahallesinde ikamet eden M.S., E.S adlı kişilerin evlerine sabaha karşı özel harekat polislerince yapılan baskında 2,72 gr ve 7,83 gr kubar esrar maddesi 31,08 gr toz eroin maddesi, 1 adet dipçik kısmı kahverengi çifte av tüfeği, 1 adet pompalı av tüfeği, 1 adet Avra marka siyah otomatik av tüfeği, 1 adet M-16 tipi siyah renkli T-14 otomatik av tüfeği ve bir adet plastik şarjör, 1 adet üzerinde Arapça okunamaz ibaresi yazılı namlu uzunluğu 32 cm toplam uzunluğu 52 cm olan siyah dipçik kısmı kesili yeşil renkli bant sarılı tek namlulu tüfek, 1 adet Brownıng markalı siyah renkli tabanca, 1 adet şarjör , 11 adet (9 mm) MKE yapımı mermi ve 1 adet şarjör, 12 adet (12 mm) MKE yapımı mermi, 1 adet Buk ibaresi olan 3 adet , 9 adet Jet ibaresi olan 14 av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Olayla ilgili şahıslar Cumhuriyet Savcılığı’na teslim edildi. İfadesi alınan M.S.(28) ve E.S.(31) Erzin Sulh ve Ceza Mahkemesine çıkarıldı. Mahkeme tarafından şüpheli M.S.’nin serbest bırakılırken, E.S. hakim tarafından tutuklanarak ceza evine sevk edildi. Haber: Adil COŞKUNER-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here