Dönmez; “Hizmetler İskenderun’a Ak Partiyle Gelecek”

0
71

mehmet dönmez-pazarÇalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Salı Pazarı’na giderek buradaki esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yaklaşan 30 Mart yerel seçimleri nedeniyle çalışmalarını daha da hızlandıran Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, halkın içinde olmaya devam ediyor. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Dönmez, bu kez Modern Evler Mahallesi’nde kurulan Salı Pazarında esnaflarımızın sıkıntılarını yerinde dinledi.

Uzun yıllar pazarda zor şartlarda hizmet vermeye çalışan pazarcı esnafının sıkıntılarının Ak Parti Belediyeciliğinde köklü çözüme kavuşacağını ifade eden Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, esnaflarımızın daha düzenli, ihtiyaçlarını karşılayabileceği, modern Pazar yerleri kuracağının sözünü verdi.

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Salı Pazarı’nın ardından Pınarbaşı’ndaki Perakende Hal Pazarı’na geçti. İskenderun’un Ak Parti belediyeciliğiyle çok güzel yatırımlar ve hizmetler alacağının altını önemle çizen Dönmez, bu hizmetlerin de çocuklarımızın geleceğini garanti altına alacağına vurgu yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here