Erzin Belediyespor, Trabzon’dan Puanla Döndü

0
266

erzin bldspor22Stat: Trabzon Suat Özyazıcı

Hakemler: Ozan Bileyci** Barış Çardaklı** Ali Uğurtan Demirtaş**

Düzyurtspor: Mustafa*** Deniz** Samet** Sadi** Murat** Ahmet* (Dk. 46 Hakan Aydın*) Hakan Macit** Mehmet** (Dk. 80 Coşkun*) Serdar** (Dk. 82 Raif*) Emrah* Reha*

Erzin Belediyespor: Yaşar*** Umut*** Onur*** Sefa Durmuş** Yasir** (Dk. 68 Nuraddin**) Sefa Aktepe** Mizgin** İlyas*** Ogün** (Dk. 74 Mehmet**) Emrah*** Yunus** (Dk. 67 Berkay**)

Sarı Kartlar: Ahmet, Hakan Aydın, Samet, Sadi, Emrah (Düzyurtspor), Emrah, Onur Çakır (Erzin Belediyespor)

Kırmızı Kart: Dk.73 Umut Çakır (Erzin Belediyespor)

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta zirveye oynayan takımlardan ilimiz temsilcisi Erzin Belediyespor, deplasmanda yapılan karşılaşmada Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile 0-0 berabere kalarak kentine 1 puan döndü. 73. dakikada Erzin Çakır’ın kırmızı kartla oyun dışında kaldığı ve maçı 19 kişiyle tamamladığı mücadeleden puanla ayrılan Erzin Belediyespor, klasmanda puanını 34’e çıkardı ve 9. sıradaki yerini korudu.

erzin bldspor21

Erzin Belediyespor Teknik Direktörü Ergün Aytekin, rakip karşısında güzel futbol sergilemelerine rağmen gol yollarında başarılı olamadıklarını kaydetti. Takım kaptanı Umut Çakır’ın kırmızı kart görmesiyle son 20 dakikayı eksik oynadıklarını da hatırlatan Aytekin; “Kaptanımızın eksikliğini diğer arkadaşlarının aratmaması bizleri sevindirmiştir. Galip geleceğimiz karşılaşmada 1 puana razı olmak zorunda kaldık. Önümüzde daha çok karşılaşmamız var. Bunlarda başarılı olup en azından play-off karşılaşmalarında mücadele etmek istiyoruz” dedi.

Kulüp Başkanı Murad Ergörün ile Genel Kaptan Erdal Gürsoy da yaptıkları açıklamalarda, Birlik Nakliyat Düzyurtspor karşısında galibiyet beklediklerini ancak kısmet olmadığını, kaydettiler. Deplasmanda 1 puan kazanmanın da iyi olduğuna vurgu yaptılar.

payasspor (27)

Payasspor: 0 Yomraspor: 1

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Payasspor ise Payas İlçe Stadında oynanan karşılaşmada Yomraspor’a 1-0 mağlup oldu. Konuk ekip Yomraspor’un golünü 14. dakikada Şenol Özyurt attı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here