Körfez İskenderunspor, Dersimspor’a Puan Kaptırdı

0
334

körfez iskenderunspor (69)Stat: Beş Temmuz Stadı

Hakemler: Erdem İren** Engin Gökçe** Recep Ekin**

Körfez İskenderunspor: Erman** Serdar** Birol** Göktuğ** Halil** Hüsnü*** Reşo** Oğuzhan** (Dk. 76 Ömer*) Seyyit* (Dk. 64 Uğur*) İhsan** Yavuz** (Dk. 85 Uygar*)

Dersimspor: Barış** Bedri** Emrah** Özkan** (Dk. 54 Rıdvan**) Mustafa** (Dk. 82 Hakan*) Zeki** İbrahim** Erhan*** Gökhan*** İslam** Ulaş** (Dk. 78 İlkay*)

Sarı Kart: Hüsnü, Göktuğ, Yavuz (Körfez İskenderunspor)

Goller: Dk. 15 Gökhan (Dersimspor), Dk. 26 Hüsnü (Körfez İskenderunspor)

körfez iskenderunspor (70)

Spor Toto 3. Lig 3 Grupta mücadele eden temsilcimiz Körfez İskenderunspor, kendi saha ve seyircisi önünde Dersimspor ile 1-1 berabere kalarak, 2 puan yitirdi. Karşılaşmanın 15. dakikasında konuk ekip Dersimspor, gelişen atakta golü buldu. Erhan’ın sert şutunda Kaleci Erhan’dan dönen topu Gökhan yine sert ve düzgün bir vuruşla Körfez İskenderunspor filelerine gönderdi: 0-1. Kalesinde gördüğü bu golün ardından ataklarını sıklaştıran Ev Sahibi Körfez İskenderunspor ise 26. dakikada beraberlik golünü buldu. Gelişen Körfez İskenderunspor atağında, Yavuz’un soldan altı pasa indirdiği topu Hüsnü, sert şutla Dersimspor ağlarına gönderdi ve eşitliği sağladı: 1-1. Karşılaşmanın ilk yarısı beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıda eşitliği bozmak için her iki takımda ataklar geliştirdi. Ancak Körfez İskenderunspor da Dersimspor da gol kaydında bulunamayınca, karşılaşma ilk yarıda atılan gollerle tamamlandı. Puanını 24’e çıkaran Körfez ekibi, Tavşanlı Linyitspor’un yenik kapattığı haftada bir üst sıraya yükselerek 17. sırada kendisine yer buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here