Ergündüz, Saldırı Sonrasında Hastaneye Kaldırıldı

0
399

Esin Gazetesi imtiyaz sahibi gazeteci Mehmet Ergündüz’e iş yeri önünde bilinmeyen bir nedenden dolayı saldırı gerçekleştirildi. Yapılan çirkin saldırı sonrasında Ergündüz, hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 20 kişilik bir grup tarafından fındıkkabuğunu doldurmayan bir nedenden dolayı saldırıya uğrayan Gazeteci Mehmet Ergündüz ve oğlu Ergin Ergündüz saldırının ardında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kafasında ve vücudunun çeşitli bölgelerinde morluklar oluşan Ergündüz ve oğlunun sağlık durumu şimdilik iyi durumda. Saldırı ile ilgili olay yerine anında intikal eden İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler geniş çaplı soruşturma başlattı.

İGC Saldırıyı Kınadı

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık da bir açıklama yaparak saldırıyı kınadı. Veysel Cıncık kınama açıklamasında; “İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyesi, Esin Gazetesi Sahibi Mehmet Ergündüz’e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, faillerinin bir an önce adalet önünde hesap vermesini temenni ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here