Erdener’den Sürpriz Karar!

0
100

Erdener, Hatay Boks İl Temsilciliği Görevinden Ayrıldı

Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener, iki yıldır başarıyla yürüttüğü görevinden istifa ettiğini duyurdu. Erdener açıklamasında bu iki yıl boyunca Hatay boksunu yeniden canlandırdığına inandığını söyledi.

Kentimizin başarılı spor adamlarından Nuri Erdener, Hatay Boks İl Temsilciliğinden sürpriz bir şekilde istifa etti. İstifa nedeniyle ilgili açıklamalarda bulunan Erdener; “Hatay Boks İl temsilciliği görevimden, gördüğüm lüzum üzerine kendi istek ve irademle,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne istifamı vermiş bulunmaktayım. Görev yaptığım iki yıl süresince Hatay ilinde boks sporunu yeniden canlandırdığıma inanıyorum.

Benimle birlikte bana yardımcı olan başta Antakya ve İskenderun basın mensuplarına, fahri boks temsilcilerime, kulüp idarecileri, antrenör ve boks sporu yapan sporcularımıza, İskenderun’da bulunan iş adamlarına ve boks sporunu gönülden destekleyen İskenderun halkına şükranlarımı ve saygılarımı iletirim” dedi.

Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener’in aldığı bu sürpriz istifa kararı, İskenderun spor kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here