Bahçeşehir’de Satranç Turnuvası

0
406

Geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Bahçeşehir Kolejinde satranç turnuvası düzenlendi. 4 kategoride düzenlenen turnuvaya Hatay İli genelinden 316 sporcu katıldı.

Öğrencilerin akademik gelişimi ve başarısının yanı sıra sosyal, kültürel, sportif etkinliklere de büyük önem veren Bahçeşehir Koleji, iki yıldır satranç turnuvalarına ev sahipliği yapıyor. 8 yaş ve altı, 10 yaş ve altı, 12 yaş ve altı ile 13 yaş ve üstü kategorilerinde, ilk 4 dereceyi alan sporculara madalyanın yanında çeşitli hediyelerin verildiği turnuva sabahın erken saatlerinden akşama kadar sürdü.

Ailelerin de en az sporcular kadar heyecanlı olduğu gözlemlenen turnuva için başvurular Hatay Satranç İl Temsilciliğine yapıldı. Turnuva, 2016-17 sezonu vizeli TSF satranç lisansına sahip olan, Hatay ili genelinde ikamet eden tüm sporcuların katılımına açıktı.

Heyecenlı geçen müsabakalar sonunda derece alan sporculara ödülleri, Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampusu Müdürü Mustafa Uçan, Müdür Yardımcısı Ercüment Köklü, Satranç Öğretmeni Zekiye Bablı ve Hatay Satranç İl Temsilciliğinden Faik Bekler tarafından verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here