Emir Peköz’den İki Bölge Şampiyonluğu

0
274

spor-yüzme2Türkiye Yüzme Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan “11-12 Yaş Bölge Yüzme Müsabakaları” 10-12 Şubat tarihlerinde Adana’da yapıldı. İskenderun Yüzme İhtisas Kulübünden 4 sporcunun ilimizi başarıyla temsil ettiği şampiyonada, 12 yaş grubu sporcusu İskenderunlu Emir Peköz 100 metre karışıkta ve 50 metre serbest kategorisinde Bölge Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Kulübün diğer sporcuları Nisa Eylül Arbaç 50 metre serbestte bölge 4’cüsü, Azra Yörenç 100 karışıkta bölge 5’cisi, Utku Polat ise 50 metre kurbağalamada bölge 4’cüsü olarak yine ilimiz başarı ile temsil ettiler.

Önümüzdeki dönemde baraj derecelerine göre Adana, Antalya veya Gaziantep illerinden birinde yapılacak olan Yarı Finallerde sporcularının daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını kaydeden İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu; “Bu çocuklarımız gece gündüz demeden antrenman yapmaktadırlar. Çok çalışmalarının meyvelerini de almaya başladılar. Hedeflerimiz çok daha yüksek, bu yüzden daha fazla çalışmak zorundayız. Amacımız Yüzme Milli takımlarına ilimizden de sporcu gönderebilmektir. Bölgesel yarışmalarda sporcularımın göstermiş oldukları performanstan ötürü oldukça mutluyum. Bu dört sporcumun başarısının diğer sporcularıma örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here