Emilhan Güçlü; “ABD ve Taşeronları Ortadoğu Haritasına Gömülecektir”

0
88

vatan partisi açıklama16Vatan Partisi Hatay Milletvekili Adayı Emilhan Güçlü; “ABD ve Taşeronları Ortadoğu Haritasına Gömülecektir”

Vatan Partisi Hatay Milletvekili Adayı Emilhan Güçlü, geçtiğimiz günlerde Suriye’de yaşanan katliamı nefretle kınadıklarını belirtti.

ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi ile başlattığı sürecin bugün Ortadoğu’yu kan gölüne çevirmeye devam ettiğini öne süren Güçlü; “Ortadoğu’ya terör ihraç edenler bugün yaşananların başlıca sorumlusudur. Bugün dökülen kanın hesabı Amerikan emperyalizminden, taşeronu olan terör örgütlerinden, eş başkanlarından ve terör destekçisi AKP’den sorulacaktır. İştebrak’ta katliam yapan teröristler, emperyalizm güdümlü ihanet çetesinin parçasıdır. Sınırımızın öbür tarafında yaşanan bu katliam tüm Ortadoğu halklarına yöneliktir. Suriye’yi bölmeye çalışan kuvvetler bölgede yaşayan insanların üzerine kalleşçe saldırmaktadır. Bu kalleşçe saldırılar bugün El-Nusra eliyle İştebrak’a yönelmiştir. Suriye’de Beşar Esad öncülüğündeki Suriye halkına yenilen emperyalizm, gerici ve bölücü örgütleriyle son kozlarını oynamaktadır. Vatan Partisi olarak katliamcıların kökünü kazıyacağız. Emperyalizmi tüm işbirlikçileriyle beraber Ortadoğu’ya gömeceğiz. Ortadoğu’daki PKK-PYD-EL NUSRA-ÖSO-IŞİD gibi Amerikan destekli terör örgütlerini yok edeceğiz. Amerika’yı çizdiği BOP haritasına gömeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here