Ekinciler Holding ve TÜED Yönetiminden Başkan Dingil’e Ziyaret

0
762

bld-ziyaret4Ekinciler Holding A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Recep Ekinci, Genel Müdür Fatih Keseroğlu, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Alper Menteşoğlu, Türkiye Emekliler Derneği İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun için hep birlikte el birliği ve güç birliği içerisinde çalışacağız. Halkımızın, kentimizin yararına hizmet ve çalışmalar yapacağız. Bu kentin katma değerini yükseltmek, ayağa kaldırmak lazım. Bunu hep birlikte yapacağız” dedi.

bld-ziyaret5

Ekinciler Holding’in ülke ekonomisine, istihdama önemli katkısı olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil; “İskenderun’un ekonomisinin kalkınması, katma değerinin yükselmesi, gelişmesi amacıyla her zaman yatırımcıların, işletmelerin yanında olacağız. İskenderun’u bir adım daha ileriye taşımak, daha iyi noktaya getirmek için hep birlikte çaba göstereceğiz. Ekinciler, demir çelik sektörünün yanı sıra, diğer grup şirketleriyle de ekonomiye ve istihdama büyük katkı sağlamaktadır” dedi.

Ziyarette konuşan TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan da; “Her zaman sizin yanınızdayız. Bu kent için önemli çalışma ve hizmetler yapacağınıza inanıyoruz. Size başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i tebrik eden konuklar, görevinde başarı dilediler. Ziyaretlerde, fikir alışverişinde de bulunuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here