DTO Başkanı Kıran’dan Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

0
100

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, beraberindeki heyeti ile İskenderun’a gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. DTO Heyeti ziyaretleri kapsamında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Meclis Başkanı Adnan Yener ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılım gösterdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Seyfi Dingil; “İskenderun bir liman kentidir. İskenderun’da denizciliğin gelişimi adına sizlerle her zaman işbirliği içinde olduk olmaya devam edeceğiz. Bizler her zaman sorunların ortak akıl ile çözülebileceğine inanıyoruz.

Bu anlayış ile her zaman sivil toplum kuruluşlarımızın görüş, öneri ve taleplerini dinliyor, yaşanan sıkıntılara çözüm yolları arıyoruz. Bir deniz ve sahil kenti olan İskenderun’da deniz ticaretinin daha iyi yerlere gelmesi için yapılacak olan çalışmalara destek olmaya hazırız” dedi.

DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu; “İskenderun için el birliği ile yapılacak çok şey olduğuna inanıyoruz. Son yıllarda Ortadoğu’da gelişen olaylar Denizcilik sektörünü etkiledi. Umuyoruz ileride İskenderun Deniz Ticaretinde eski günlerine kavuşacak” şeklinde konuştu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ise, sektör temsilcilerinin sorunlarını dinlemek ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere İskenderun’a geldiklerini belirterek, hedeflerinin Denizcilik Sektörünün bütün paydaşlarını kapsayacak ve temsil edecek bir yönetim anlayışı içinde olmak olduğunu vurguladı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here