Dr. Suat Yiğit’ten ‘Farkına Vardım’ Eğitimi

0
634

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda, geçtiğimiz hafta sonu, personele yönelik ‘Benimle Barış, Herkesle Barış ve Farkıma vardım’ konulu eğitim düzenlendi. Yaklaşık dört saat süren eğitimi Dr. Suat Yiğit verdi. Düzenlenen eğitim seminerine İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez ve İTSO Personelleri katıldı.

Eğitim esnasında verdiği örneklerle personellere keyifli dakikalar da yaşatan Dr. Suat Yiğit, iş yerlerinde çalışan personellerin sorunlarını, iş ortamında yaşadıkları stresleri, personellerin kurum içerisinde amir ve arkadaşları ile ilişkilerinin nasıl olması gerektiğini örneklerle anlattı.

Dr. Yiğit, yoğun tempo ile çalışan personellerin ailevi hayatından, ekonomik hayatına kadar yaşadıkları problemleri örneklerle anlatarak, kişilerin çalıştıkları yerde kendisi ile barışık olması ve çalıştığı ortamdaki kurum amirleri ile her zaman diyalog halinde olmasının o iş yerindeki verimliliği arttıracağına vurgu yaptı.

Bu tür eğitimlerin personeli olumlu yönde etkilediğini ve performansını arttırdığını dile getiren Dr. Suat Yiğit, dört sat boyunca iş yerinde uyum ve farkındalık konusunda örneklerle bilgiler aktardı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here