DP Adayı Aslan STK Ziyaretlerine Devam Ediyor

0
87

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Demokrat Parti Belediye Başkanı Mete Aslan Denizcilerde bulunan Kırıkhanlılar ve Hassalılar Derneğini ve İskenderun Türkmen Köyleri Derneği ziyaret etti.

Kırıkhanlılar ve Hassalılar Derneği Başkanı Mehmet Altay, İskenderun Türkmen Köyleri Dernek Başkanı Ali Diker ve yönetimleriyle bir araya gelen Aslan, İskenderun ittifakını anlattı.

Ankara’nın dayatma adaylarına bir tepki olarak aday olduğunu ifade eden Mete Aslan; “İki aday da saygın birer insan… İşlerinde iyiler. Ancak belediyecilik bir meslektir. Ben doktorluk yapamam veya demir çelik işini bilmem. 40 yıllık belediyeci olarak bu işi en iyi ben bilirim iddiam var. Allah kısmet ederse belediye başkanı olup kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

İskenderun’u yönetmek için İskenderun’un bilinmesi gerektiğinin de altını çizen Mete Aslan, “İskenderun’un her sokağını her taşını kaldırımını bilen birisi olarak bu memleketi yeniden yönetmeye talibim. Oy tüccarlığı için de sizlere gelmedim. Ben İskenderun ittifakını anlatmaya geldim. Oy verirsiniz baş tacı, oy vermezsiniz saygı duyarım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here