Dönmez Beldelerde Halkla Buluşuyor

0
81

mehmet dönmez24Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, Bekbele, Denizciler, Karayılan ve Azganlık Beldelerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Yoğun ve aralıksız bir şekilde beldelerde düzenlenen toplantılarda vatandaşlarla bir araya gelen aday adayı Dönmez, büyük destek alıyor.

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, Bekbele ve akabinde Denizciler’de halkla buluştu. İlk olarak Bekbele’de ağırlanan Dönmez, vatandaşların samimiyeti, güleryüzü ve desteği ile karşılandı.

Konuşmasında 30 Mart yerel seçimlerinin hem bölgemiz, hem de ülkemiz açısından önemine değinen Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez; “Önümüzde güzel ülkemizin ve Hatay’ımızın kaderini belirleyecek bir seçim var. Bu kentte yaşayan insanlar olarak çocuklarımızın ve kendi geleceğimiz için Ak Parti çatısı altında buluşmalıyız. Yerel seçimler hizmet demektir. Bakın bu ülkede 6 yıl Ak Parti Grup Başkanvekilliği ve son 5 yılda Adalet Bakanı olan Sayın Bakanımız Sadullah Ergin Büyükşehir Belediye Başkan adayımız. Bu bizler için son derece önemli bir şanstır. Çünkü Sayın Sadullah Ergin, kabinemizin en başarılı bakanlarından biridir. Diğer bakanlarımız başta olmak üzere tüm ilgili mercilere sadece bir telefonu hizmet için yeterlidir. Bu fırsatı hep beraber bölgemiz için kullanıp Hatay Büyükşehir’i ve İskenderun’u Ak Parti’ye teslim etmeliyiz. Ak Belediyecilik ile Hatay’ı ve İskenderun’u hizmetlerle donatacağız” diye konuştu.

Dönmez, Bekbele’nin turizm cenneti bir yer olduğunu ifade ederek, yetki verildiğinde burada turizm adına son derece önemli hizmetler yapacaklarını da önemle vurguladı. Bekbele’nin ardından Denizciler’de belde halkıyla bir araya gelen Dönmez, el birliğiyle Denizciler’in sorunlarının en kısa sürede çözümlenebileceğini kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here