Doğu Perinçek Hatay’a Geliyor

0
410

perinçek geliyor1Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, hafta sonu bölgemize geliyor. 29 Mayıs 2015 Cuma günü Adana’da, 30 Mayıs Cumartesi günü Gaziantep’te gerçekleştirilecek mitinge katılacak olan Perinçek, 31 Mayıs Pazar günü de saat 09.00’da da Hatay Harbiye bölgesinde halkla buluşacak.

Vatan Partisi milletvekili adayları İbrahim Bedir ve Sadık Karakaş, Pazar yerlerinde çalışmalarını yürütürken Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in bölgemize gelişi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili adayı İbrahim Bedir, Perinçek’in gelişi ile ilgili; “Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek bölgemize gelecek. Bölgemizdeki önemli sorunlardan Türkiye-Suriye krizinin çözümü, terör örgütlerinin sınır dışı edilmesi ve tarımın, hayvancılığın yeniden canlanması konusunda Vatan Partisinin çözüm önerilerini sunacak olan Genel Başkanımız, halkın sorunlarını ve çözüm önerilerini de halkımıza anlatacak.

perinçek geliyor (3)

Bölgemize gelecek olan Perinçek’in etkinliklerine katılmak isteyenler için partimiz il merkezi, Samandağ ilçe merkezi, İskenderun ilçe merkezlerinden arabalarımız kaldırılacaktır. Bu etkinliklere katılmak isteyenler şu telefon numaraları ile bize ulaşabilirler. Halkımızın bu önemli etkinliklere katılmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Gerekli bilgilerin Samandağ İlçe Merkezi (0.535) 923 39 28, İskenderun İlçe Merkezi (0.544) 884 44 56 ve Antakya İlçe Merkezi (0.535) 923 39 28 telefon numaralarından alınabileceği de kaydedildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here