Doğa Yürüyüşünde, Minikler Deniz Ürünlerini Tanıdı

0
84

temiz çevre1Her yıl 1-31 Ağustos tarihleri arasında Arsuz’da düzenlenen ‘Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri’ kapsamında, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selin Sayın önderliğinde, ‘Denizlerimizi Tanıyalım ve Koruyalım’ temalı Çocuk Bilim Atölyesi’nin ikinci gününde ‘Doğa Yürüyüşü’ gerçekleştirildi.

‘Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri’ Arsuz’da tüm hızıyla sürüyor. Sağlık ve Kültür bazında birçok sosyal aktivitenin gerçekleştirildiği etkinlikler kapsamında Çocuk Bilim Atölyesi’nin ikinci gününde ise çevreyi tanımak isteyen miniklerce ‘Doğa Yürüyüşü’ gerçekleştirildi.

temiz çevre2

İlkokul öğrencileri ile birlikte ailelerinin de katıldığı etkinlikte minik öğrenciler sahilde hem temizlik yaptılar hem de topladıkları deniz ürünlerini daha yakından tanıma fırsatı buldular. Miniklere ve ailelerine bu yürüyüşte MKÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selin Sayın’da eşlik etti.

‘Sevgiyle Bekleyenlere Sağlıkla Ulaşalım!’

‘Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri’ kapsamında ayrıca bugün ‘Sevgiyle bekleyenlere sağlıkla ulaşalım!’ sloganıyla bir Trafik Semineri düzenlenecek. 10 Ağustos 2015 günü (bugün) saat 18.00’de, İskender Sayek Kültür Evinde, JMT ve Turker işbirliğiyle gerçekleştirilecek seminerde Trafik Risklerini Önceden Görmek için Defansif (Güvenli) Sürüş Teknikleri ve İskenderun-Arsuz Yolu Risk Analizi konuları masaya yatırılacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here