Dilek Özkaya’nın Anısına Birincilik Kupası!

1
982

spor-masa tenisi5Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2016 yılı “Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası”nın şampiyonu Hatay Eczacı Odası İskenderun Temsilciliği Masa Tenisi Takımı oldu. Masa Tenisi şampiyonu olan sporcular Ecz. Barış Sönmez, Ecz. Emrah Tümkaya ve Eren Özkan, kazandıkları bu birinciliği geçen hafta aramızdan ayrılan Ecz. Atıf Özkaya’nın eşi Dilek Özkaya’nın anısına hediye ettiklerini belirttiler.

9-10 Nisan tarihlerinde TOKİ Antakya Çok Amaçlı Salonda, Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2016 yılı Kurum ve Kuruluşlar Arası Masatenisi Turnuvasına 24 takım katıldı. Turnuvanın finalinde iki İskenderun takımı karşı karşıya gelirken, birinciliği Hatay Eczacı Odası İskenderun Temsilciliği, ikinciliği ise İskenderun Yükseliş Koleji kazandı.

spor-masa tenisi6

Hatay Eczacı Odası İskenderun Temsilciliği adına turnuvaya katılan sporcular Ecz. Barış Sönmez, Ecz. Emrah Tümkaya ve Eren Özkan; “Hatay Eczacı Odası İskenderun Temsilciliği olarak geçen yıl elde ettiğimiz başarıyı bu senede tekrarladık. Kazandığımız bu birinciliği geçen hafta aramızdan ayrılan Eczacı büyüğümüz Atıf Özkaya’nın değerli eşi Dilek Özkaya’nın anısına hediye ediyoruz” şeklinde görüşlerini belirttiler.

Öte yandan, Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvasında birinciliği elde eden Hatay Eczacı Odası İskenderun Temsilciliği ile ikinci olan İskenderun Yükseliş Koleji, 22-24 Nisan tarihleri arasında Antalya Kemer’de gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler.

spor-masa tenisi7

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here