Yazar Çelik HGC’de Kitabını Tanıttı

0
219

kaan metin çelik1Hatay Gazeteciler Cemiyetinde kitaplarının tanıtımını yapan Yazar Kaan Metin Çelik, Hatay’ı Boyayalım kitabı ile Hatay’ın tanıtımına katkı sağladığına inandığını belirterek çocukların ilgisini çekecek tanıtım kitapları hazırladığını, boyama yapan çocukların Bölgemizi tanımaları açısından çok faydalı bir çalışma olduğunu söyledi.

Kendisini tanıtan bir konuşma yapan Çelik, bu bölgenin yetiştirdiği Halk oyunları Eğitmeni ve Yazar Folklorcu olduğu için bölgenin yemekleri, türküleri, gelenek göreneklerini de iyi bildiğini kaydetti. Yarıkkaya Âşıkları Kitabının 30 bini geçtiğini ve İngilizcesi’nin de çıktığını kaydeden Çelik, diğer çok bilinen ve okunan kitabı olan ‘8 in 9 u Gibi Ola Mısın?’ kitabının da yaklaşık 20 bini devirdiğini söyledi.

Bizden sonra ki nesillere en azından birkaç eser niteliğinde bir kitap bırakmak için çaba gösteren Çelik; “Bir kaç yıl içerisinde de Türkiye’nin önce gelen yazarlarından biri olacağıma ben inanıyorum. Yazmak önceleri gizemdi ama zamanla yerini tutkuya bıraktı yazmak benim için ekmek su gibi bir ihtiyaç oldu. İnsanlar neyi çok severse onu bıkmadan yapar yazmak da benim için böyle bir tutku” dedi. Şu ana kadar 5 tane şiir kitabı çıkartan yazar 2 tane derleme kitabı 3 öykü kitabı 4 Roman 12 tanede çocuklar için boyama kitapları çıkardı.

kaan metin çelik2

Polis Teşkilatına 171. Yıl Hatırası

Çelik ayrıca Polis Teşkilatının 171. yılı nedeniyle de bir boyama kitabı hazırladı. Polislikle ilgili resimlerin buluştuğu kitabın piyasada olduğuna da dikkat çeken Çelik; “Milletin can, mal, namus, vatan, bayrak gibi en önemli kutsal değerlerinin emniyetini sağlamak için görevini, zor şartlar altında, gece gündüz büyük fedakârlıklarla, vatan ve millet sevgisiyle, bilinçli ve ciddi bir sorumlulukla yerine getiren bir teşkilattır Polis Teşkilatı! Şehit olan polislerimizi rahmetle, gazi polislerimizi ise minnetle anıyor, emekli olan ve görevleri başında bulunan polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Nice yeni yıllara” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here