Deniz Bank’tan TÜED Üyelerine Özel Kredi Kartı

0
97

tüed açıklama4Deniz Bank’ın, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED)’ne özel çıkarttığı kredi kartını tanıtan TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan, bu kartın emeklilere kredi alımında büyük kolaylıklar sağladığını söyledi. Yıllardan beri yapılan kömür yardımı içinde kayıtların alınmaya başladığının altını çizen Başkan Uyan, herkesi erken kayıttan yararlanmaya davet etti.

Dernek binasında bir basın toplantısı düzenleyen TÜED İskenderun Şube Başkanı Uyan, “Deniz Bank, derneğimiz üyeleri olan emeklilere özel bir bonus kart çıkarttı. Bu kart sahipleri kart ücreti ödemeyecek. Ayrıca biz emeklilere özel daha düşük faiz oranlarından faydalanma şansı tanıyor. Bu karta sahip olmak isteyen üyelerimiz, başvuru formunu bizlerden de temin edebilir” dedi.

Kömür yardımının başladığının da altını çizen Başkan Uyan, “2013-2014 emekliler için kömür yardımı başladı. Kömür yardımı almak isteyen üyelerimiz erken başvuru yaparak, mevcut fiyat üzerinden kömürlerini uygun fiyata alabilecekler. Hem de peşinatsız ve 6 ay vade ile. Haftaya da kömür dağıtımı başlıyor. Eğer başvuruda geç kalınır ise Haziran ayında beklenen bir zam var. O zamma yakalanmamak için biran önce başvuru yapmalarında fayda vardır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here